De bedste veganske måltidskasser

Måltidskassebranchen har været i voldsom vækst de seneste år, hvilket blandt andet har ført til et spændende og stort udbud inden for veganske måltidskasser, og i artiklen her peger vi på vores favoritter.

I løbet af de seneste år er der kommet flere og flere måltidskasseleverandører til, og vi har blandt andet set en stigning i måltidskasseleverandører med målrettet fokus på en målgruppe. Det være sig blandt andet leverandører, der eksempelvis går benhårdt efter at tiltrække sundhedsfreaks eller veganere.

Netop fordi branchen har været i vækst, er der i dag rigtig gode valgmuligheder for dig, der lever vegansk, og i de kommende afsnit fremhæver vi vores 3 favoritleverandører, når det kommer til veganske måltidskasser.

Hololi Foods

Hololi Foods har specialiseret sig i måltidskasser til veganere og vegetarer. Modsat en række af konkurrenterne byder Hololi Foods ikke på friske råvarer i deres måltidskasser, men i stedet for færdigretter, som du vil kunne varme i løbet af få minutter i din mikrobølgeovn.

Bekvemmeligheden er derfor i top med en måltidskasseløsning fra Hololi Foods. Det samme er fleksibiliteten i øvrigt.

Hos Hololi Foods kan du nemlig selv udvælge de retter, du ønsker i din måltidskasse, og i skrivende stund er der rigtig mange forskellige retter at vælge imellem.

Langt de fleste måltidskasseløsninger byder kun på assistance til aftensmaden, men ikke Hololi Foods. Herinde kan du nemlig også vælge morgenmad, drikkevarer og snacks.

Simple Feast

Der er en relativt god chance for, at du allerede kender til Simple Feast. Denne måltidskasseløsning har nemlig trykket på med marketingindsatsen, hvilket blandt andet er kommet til udtryk via en række TV-kampagner med Casper Christensen som frontmand.

Vi forstår godt, at Simple Feast ønsker at sprede budskabet om deres service til så mange som muligt, for de leverer sgu varen, når det kommer til veganske måltidskasser.

Simple Feast adskiller på flere områder fra føromtalte Hololi Foods. Et af de mere centrale områder er i forhold til, hvad du som forbruger modtager af varer i din måltidskasse.

Via Simple Feast modtager du nemlig råvarer og velskrevne opskrifter, hvorfor der hos dem altså ikke er tale om levering af færdigretter.

Ulempen ved denne model er, at det kræver en lidt større indsats for dig at få aftensmad, mens fordelen er, at din mad bliver lidt mere frisk og lækker.

RetNemt

RetNemt er en af de største leverandører af måltidskasser i Danmark. Modsat Simple Feast og Hololi Foods har RetNemt ikke kun fokus på veganere og vegetarer i deres forretning. Dog er det et fokuspunkt for dem, hvorfor du hos RetNemt hver uge vil kunne bestille en fin måltidskasse uden kød.

RetNemt er forbundet med høj grad af bekvemmelighed, gode råvarer og opskrifter, der er lette at følge. Derfor er madlavning via RetNemt altid – ja, undskyld udtrykket – ret nemt.