Frugtordning fra Byens Grønttorv leveres lige til døren.

Har du i lang tid gået med tanken om at få lidt mere sundhed ind i hverdagen? Selvom det kan være lækkert at spise lidt usundt, er det også trættende i længden. Først og fremmest fordi de fedtede og søde smage kan tage overhånd, men også fordi man kan mærke på både krop og sind, at man ikke får alle de gode ting, som kroppen har brug for.

Derfor er det på tide, at du får en masse frugt og grønt ind i din hverdag. Det kan du blandt andet gøre med en frugtordning, som netop giver dig en masse frugt lige til døren – ja du bliver nærmest tvunget til at spise en masse dejlig frugt. Læs mere om det herunder.

Mere frugt i hverdagen

En frugtordning er en helt fantastisk løsning til dig, der ønsker at spise mere frugt til hverdage. Selvfølgelig kan man købe noget frugt nede i supermarkedet, men man er bare ikke altid så motiveret, når man endelig står dernede, og det ender for det meste med, at man bare kommer hjem med en pose æbler og et par bananer.

Nej, hvis man skal have mere frugt i hverdagen, kan man lige så godt gå all in, så det rent faktisk bliver spændende at spise frugt. Frugt er nemlig så godt for dig, og når man først har vænnet sig til det og fundet nogle lækre smage, så kan det næsten være lige så lækkert som slik og lignende usunde sager. Det handler om tilvænning.

En sammensætning til din smag

Hvis man så rent faktisk skal spise alt det frugt, man får hjem, så handler det også om at vælge nogle frugter, som man synes er lækre, og som altså gør det nemmere at få spist lidt sundere.

Her kan du vælge nogle af de frugter, som du allerede ved, at du elsker, og som du har nemt ved at nyde, men det er også en rigtig god ide at prøve noget, som du måske ikke har smagt før. Hvem ved, det kan være, at der er en masse lækker frugt derude, som du ikke engang kender til, men som kommer til at blive din nye yndlings. Det kan du finde ud af ved at prøve en frugtordning.

Levering til døren er et hit

Med en frugtordning bliver frugten altså leveret direkte til døren, og det er bestemt ikke dårligt. En ting er at ville spise mere slik, og en anden er rent faktisk at gøre det. Hvis du får leveret din frugt direkte til døren, eksempelvis med Byens Grønttorv, så bliver du også nødt til at spise al den lækre frugt. Så det er altså først og fremmest en nem løsning, hvor du ikke skal ud i supermarkedet og vælge en masse frugt, og derudover er der noget vildt motiverende over at modtage en kasse, som er fyldt med frugt. Det udstråler sundhed, og det er meget positivt.