Sund sjæl – 3 gode grunde til at tage et forløb hos en psykolog

Der er masser af gode grunde til at søge hjælp hos en psykolog, og du behøver ikke at være tynget af mentale lidelser for at have brug for én at snakke med. Folk søger psykologhjælp af mange grunde, og uanset hvor du bor, er der sikkert en klinik eller privatpraksis ikke langt fra dit hjem.

Du kan finde ud af mere om psykologer og psykologi på www.psykologlyngby.dk og altompsykologi.dk.

Fokus på dig

Når du vender dine problemer med familiemedlemmer og venner, vil fokus før eller siden skifte: En psykolog har altid fokus på dig. Det er dig og dine tanker og problemer, der er i centrum, og en psykolog har intet forhold til din omgangskreds. Derfor er der ikke andre faktorer, der spiller ind.

Ryd op i dine tanker

En psykolog er uddannet til at finde hjælpemidler og kan hjælpe dig med at rydde op i dine tanker. Selvom du ikke har et konkret problem, du vil løse (for eksempel en fobi), er det altid godt at få organiseret det rod, der fylder i hovedet, og nogle gange skal tankemylderet bare dæmmes ind.

Tavshedspligt

Sidst, så har en psykolog tavshedspligt. Du skal ikke bekymre dig om, at noget slipper ud, og du kan tale frit om dine mørkeste tanker eller største irritationer, uden at støde nogen. Psykologi er et frirum, der skal tillade dig at åbne op – så udnyt dine muligheder, og find en psykolog nær dig!